Evaluarea medicala

Impreuna cu unul dintre specialistii nostri experimentati veti gasi raspunsurile si solutiile la afectiunile sau durerile dumneavoastra.

Toate evaluarile de specialitate si tratamentele de fizioterapie si de kinetoterapie, sunt personalizate in functie de patologie,in asa fel ca pacientii care ne trec pragul sa se recupereze in cel mai scurt timp posibil.

Centrul Medical Priority dispune de cea mai noua si performata aparatura de la Chattanooga, printre care amintim: Intelect Laser, Intelect Neo, Intelect Shockwave Rpw, Wireless Pro. Deasemenea gasiti la noi si cel mai performant aparat Tecar de la Winback, avand sonde pentru toate tipurile de tratamente: faciale, anticelulitice, ginecologice, urologice, musculare, articulare, etc.


Consultatie medicala primara – o evaluare clinică care cuprinde o informare scurtă a medicului asupra istoricului medical al pacientului și se încheie cu prescrierea procedurilor de tratatament.

Consultatie medicala finala – reevaluarea clinică a pacientului în urma tratamentului efectuat și implementarea planului de tratament ce va fi transmis medicului de familie.